• Wed. Dec 1st, 2021

AL2

…është media jote

Futbollistja bën veprimin ekstrém, paguan njerëz për të dhùnuar…(FOTO)

Byadmin

Nov 11, 2021

Një situatë kaotike është krijuar te skuadra e vajzave të Paris Saint-Germain.

Futbollistja Aminata Diallo është arréstuar këtë të mërkurë nga Polícia Rajonale e Versajës në kuadër të hetímeve për agrésíonín e réndë të enjten e kaluar ndaj bashkëlojtares Kheira Hamraoui.

Kheira Hamraoui u sùlmua nga dy persona me kàpuç pasi kaloi një mbrëmje në restorantin Bois de Boulogne në Paris me shoqet e saj të skuadrës dhe mori disa godítje në këmbë me një shùfër hékuri, gjë që bëri që futbollistja të dërgohej me urgjéncë në spítal ku i janë bërë disa qépje në këmbë dhe duar.

Aminata Diallo arrested for allegedly orchestrating Kheira Hamraoui attack

Pas hetímeve u kuptua se Aminata Diallo ishte pjesëmarrëse në sùlmin ndàj Kheira Hamraoui dhe u dorézua në políci për të dhënë një deklaratë para gjýkatës franceze, e cila duhet të përcaktojnë rolin e futbollistes në sùlmin ndàj shoqes së saj të skuadrës.

Pasi mësoi për arréstimin e Aminata Diallo, Paris Saint-Germain publikoi ​​një deklaratë ku konfirmoi se lojtarja ndodhet në komísaríat dhe dénon me vendosmëri dhùnën ndàj Kheira Hamraoui.

“Paris Saint-Germain merr parasysh arréstímin polícor të Aminata Diallo këtë mëngjes nga Versailles SRPJ si pjesë e procédurave të hapura pas një sùlmi të enjten e kaluar kùndër lojtarëve të klubit. Paris Saint-Germain dénon ashpér dhùnën e së enjtes të 4 nëntorit.

PGS Soccer Star Aminata Diallo Arrested For Allegedly Pulling A 'Tonya  Harding' On Teammate

Klubi ka marrë të gjitha masat e nevojshme për të garantuar shëndetin, mirëqenien dhe sigurinë e lojtarëve të tij.

Paris Saint-Germain po punon me Versajën SRPJ për të hédhur dritë mbí ngjàrjet.

Klubi është i vëmendshëm për mbàrëvàjtjen e procédurës dhe do të shohe me vëmendje ngjàrjet në vazhdim”, thuhet në deklaratën e PSG-së për arréstimin e Aminata Diallo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *