• Mon. Nov 22nd, 2021

AL2

…është media jote

Qeveria italiane merr vendimin e rëndësishëm, nga kjo fundjavë tifozeria në stadiume do të jetë…

Byadmin

Oct 15, 2021

Nga kjo fundjavë stadiumet italiane do të mund të presin edhe më shumë tifozë mes tyre.

Me vendimin e marrë dje nga qeveria italiane, kapaciteti do të rritet nga 50 në 75 për qind dhe ndoshta duke ndjékur planin e paralajmëruar nga fillimi i muajit dhjetor mund të arrihet në hapjen e plotë të impianteve, sigurisht vetëm për tifozët e vaksinuar.

Serie A, i tifosi non scioperano. Interisti allo stadio | Sky Sport

E thënë ndryshe, “Allianz Stadium” të dielën do të presë nga 21 mijë që lejohej 31.500 tifozë.

Ndërkohë, “Olimpiko” i Romës do të kalojë nga 30 mijë në 45.000 (60.000 kapaciteti i plotë), ndërsa “San Siro” për Milanin dhe Interin nga 35.000 (unaza e tretë që dërgon në 80 mijë kapacitetin do të mbetet e mbyllur) në 52.500 tifozë.

Serie A, tifosi negli stadi: l'opinione del virologo Pregliasco

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *