• Thu. Dec 2nd, 2021

AL2

…është media jote

7 vite nga ngritja e dronit të Shqipërisë Etnike në qiellin e Beogradit, reagon Ballist Morina: Ky përvjetor i dedikohet…

Byadmin

Oct 14, 2021

Sot shënon një datë të rëndësishme për shqiptarët, 7 vjetorin e dronit që u ngrit nga Ismail Ballist Morina në qiellin e Beogradit droni i Shqipërisë Etnike me pamjen e Isa Boletinit dhe Ismail Qemalit.

Arrest Albanac who released the dron in Belgrade in EP qualifiers and will  be extradited to Serbia.

Pikërisht Ismail Ballist Morina ka reaguar me anë të një postimi në profilin e tij në rrjetin social “Facebook” ku ka shkruajtur për ditëlindjen e 7-të të “Autochthonous” dhe ky përvjetor i shkon profesionalizmit të policisë së Kosovës:

“Happy AUTOCHTHONOUS day !! 7

This anniversary is dedicated to the professionalism of the Kosovo Police.”, shkruan Ballist Morina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *