• Wed. Dec 1st, 2021

AL2

…është media jote

Dalin pamje të reja nga íncídenti gjatë ndeshjes, shikoni si tifozët polak qéllojnë me shishe në drejtim të fushës (VIDEO)

Byadmin

Oct 13, 2021

Sfida Shqipëri-Poloni është bërë subjekt hetími nga FIFA pas tràzirat të ndodhura në minutën e 77-të të ndeshjes ku tifozët shqiptar qélluan me shishe drejt lojtarëve polak.

Gjithçka ndodhi pas një pròvòkimi të autòrit të golit Sviderski që festoi përpara tifozëve tanë për të sjellë më pas atë reàgim.

Por nga pamje të pa publikuara më parë, shikohet se si tifozët polak nuk janë dhe aq të pafajshëm.

Të vendosur pas porte, polakët bëjnë të njëjtën gjë duke qëlluar me shishe drejt tifozëve shqiptarë.

Megjithatë çështja ka kaluar në duart e FIFA-e e cila u shpreh se dénon ashpér çdo sjellje të neveritshme dhe pritet të merret një vendim mbí këtë çështje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *