• Wed. Dec 1st, 2021

AL2

…është media jote

Si e refuzoi Lorik Cana ftesën në “Big Brother Vip” për shkak të…

Byadmin

Oct 11, 2021

Një nga banorët i cili po tràzon ujërat më shumë nga të gjithë brenda shtëpisë së famshme në Shqipëri është pikërisht futbollisti nga Prishtina, Granit Cana.

Hyrja e Granit në këtë ‘Reality Show’ paska një histori më vete, pasi ftesa e parë mbërritur në familjen Cana, nuk paska qenë për të por për kushëririn e tij Lorikun.

Ky i fundit ka refùzuar të pjesesë e këtij formati ndaj ka sugjeruar kushëririn e tij Granitin, i cili u pranua dhe tani është pjesë e réndésishme e këtij formati.

Duhet pranuar fakti se Loriku është ai që ka famën e madhe dhe numrin e lartë të ndjékësve por padýshim që hyrja e Granitit në Big Brother VIP do e rrisë famën e tij shumë herë më shumë se momentalisht.

Sipas burimeve të fshéhta, ka qenë pikërisht gruaja e Lorikut ajo e cila nuk ka dashur që ai të jetë pjesë e këtij formati dhe shkak i këtij kundérshtími mendohet të ketë qenë xhélozia e saj.

Big Brother  VIP është ndër formatet më të suksesshme në Shqipëri. i hùazuar nga versioni Italian, ‘Reality Show’ pati një sukses më vete në vendin tonë.

Loriku was the first love?', Monika Cana is surprised by the answer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *