• Thu. Dec 2nd, 2021

AL2

…është media jote

Nga vendosja e stolave tek tapeti i ri, merr formë stadiumi “Zeqir Ymeri”

Byadmin

Sep 28, 2021

Merr formë dita ditës, stadiumi i ri i Kukësit, “Zeqir Ymeri”. Impianti modern pritet të inaugurohet më 15 tetor, teksa ditën e sotme, nëpërmjet një postimi në faqen zyrtare, klubi verilindor ka bërë me dije se Pasi ka përfunduar vendosja e stolave në tribunat pas portave, ka nisur edhe vendosja e stolave në tribunën kryesore ku si më parë, do të shkruhet KUKËSI.

Ditët e fundit, ka përfunduar shtrimi i parkingut teksa ka mbërritur edhe rëra e cila do të shtrohet për të bërë gati terrenin për tapetin. Brenda javës do të vijë edhe tapeti i ri dhe do të bëhet shtrimi.

May be an image of outdoors

Gjithashtu bëhet me dije se me ritme të shpejta po punohet edhe në fushën stërvitore në krah të stadiumit në mënyrë që të jetë gati sa më shpejtë.

NJOFTIMI I KLUBIT: Stadiumi “Zeqir Ymeri” është drejt përfundimit! Pasi ka përfunduar vendosja e stolave në tribunat pas portave, ka nisur edhe vendosja e stolave në tribunën kryesore ku si më parë, do të shkruhet KUKËSI.Ditët e fundit, ka përfunduar shtrimi i parkingut teksa ka mbërritur edhe rëra e cila do të shtrohet për të bërë gati terrenin për tapetin. Brenda javës do të vijë edhe tapeti i ri dhe do të bëhet shtrimi.Me ritme të shpejta po punohet edhe në fushën stërvitore në krah të stadiumit në mënyrë që të jetë gati sa më shpejtë.

May be an image of outdoors
No photo description available.
May be an image of outdoors
May be an image of road
May be an image of outdoors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *