• Sat. Nov 27th, 2021

AL2

…është media jote

U bràktis në jetímore, medalistja e arit me gjýmtýrët e préra rrémben miliona zemra me buzëqeshjen e saj

Byadmin

Sep 2, 2021

Medalja e artë që Jessica Long çoi në SHBA nga lojërat Olimpike Tokyo 2020 është mes dhjetëra të tjera që ajo ka fituar.

Jessica përfaqësoi vendin e saj si një prej notareve më të mira në botë.

Po të shohësh buzëqeshjen e saj pothuajse nuk mund ta vini re se ajo është e gjymtuar në dyja këmbët nga gjunjët e poshtë.

Jessica Long and Eleanor Simmonds debut in Indianapolis | International  Paralympic Committee

Historia e jetës së saj është pothuajse e pabesueshme dhe shumë e gjatë për t’u përmbledhur vetëm në 60 sekonda prezantim para nisjes së konkurrimit.

Në video thuhet se nëna e saj adoptuese merr vesh se vajza e saj siberiane të cilën vendosi ta birësojë në moshë të vogël, do të gjymtohet për shkak të një anomalie të rrallë gjenetike dhe jeta e saj nuk do të jetë e lehtë.

Pastaj ajo përgjigjet “jeta e saj nuk do të jetë e lehtë por do të jetë e mahnitshme”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *