• Wed. Dec 1st, 2021

AL2

…është media jote

Kjo është lidhja që i bashon Antonelën e ‘PërPuthen’ me Visjanin (VIDEO)

Byadmin

Jun 22, 2021

Visjan Ukcenaj ishte i ftuar në ‘Top Arena’, rréfen për lídhjen e tij me Antonelën, fakt ky të cilin e zbùlon aùtori dhe modearatori i këtij procesi sportive Edi Manushi.

Sapo ky i fundit hap programin, ende pa thirrur gjithë të ftuarit në skénë ai ndalet tek Antonela, veshja e së cilës ishte shumë e përshtatshme për tematiken e emisionit.

Por jo vetëm kaq, ky i fundit ka dëgjuar diçka në prapaskenë dhe gjen rastin ta pyes LIVE në studio Antonelën dhe Visjanin.

No description available.

Manushi: Antonela, të pashë pak më parë me Visjanin, ishit shumë të lídhur aty, çfarë të tha, ma thuj pak?

Antonela:- Na lídhiveriu pra, se ne jemi të dy nga veriu i Shqipërisë.

Ndërkohë Manushi kthehet nga Visjani, si për ta konfirmuar fjalën e Antonelës “vërtetë vetëm veriu ju lídh?”

No description available.

Visjani:- Mua, nuk më lídhë asgjë në fakt me Antonelën, na lídhi rastësia pastaj papritur kuptuam që na lídhi dhe vëllai i Antonelës, na bashkoi.

Pra siç duket Visjani dhe Antonela paskan pika të përbashkëta dhe Manushit nuk i është dukur kot afërsia mes të dyve.

Si një tifoz i çmendur i Italisë, Visjani devijon nga tema dhe kalon në fushën e sportit duke shpresuar në fitoren e Italisë, në të kundërt “do ta ha turpin me bukë” shprehet me buzën në gaz ky i fundit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *