• Wed. Dec 1st, 2021

AL2

…është media jote

Antonela e pyet a ke futur miq për në Kombëtare, Andi Lila i kthen përgjigjen epike (VIDEO)

Byadmin

Jun 18, 2021

I ftuar në Top Arena, Andi Lila, futbollisti i kombëtares, nga Kavaja, me shume humor na tregon hisori të ndryshmë të eksperiencës së tij në fushën e futbollit e jo vetëm.

Pikërisht “në këndin e Antonelës” Lila deklaron se ka future dy miq për tu bërë pjese e kombëtares.

Antonela:- Janë ca thashetheme që qarkullojnë nëpër portale se ke fut mik për tu bërë pjesë e kombëtares, me trego pak kë ke future mik?

Lila:- po, është e vërtetë në fakt, e pranoj që kam futur miq, madje kam futur dy miq, këmbën e djathtë dhe këmbën e majtë. Tregon duke qeshur krah Antoneles futbollisti Lila.

No description available.

Pak sekonda më vonë Antonela do e kthejë tematikën e intervistes se partitë politike duke e pyetur “pse me PD dhe jo me PS?”

Pse PS? Në këto 8vite e katranosi sportin, në 30vite sporti është katranos por nëse ne do vinim në pushtet, pa diskutim do isha…

Në këto moment ndërhyn Kosta, komentatori i ndeshjeve në Top Arena, “njerëzve të mëdhenj zemra u rreh djathtas”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *