• Thu. Dec 2nd, 2021

AL2

…është media jote

Futbollistët e Kombëtares në mbështetje të Partisë Demokratike, ja mesazhet speciale para zgjedhjeve (VIDEO)

Byadmin

Apr 23, 2021

“Shokë skuadre” edhe në bindjet politike. Pas Andi Lilës, i cili në rolin e Koordinatorit Kombtar të Sportit i Partisë Demokratike, fushatës elektorale që po mbahet në vendin tonë i është bashkuar edhe lojtarë të tjerë të Kombëtares.

Kryeministri i ardhshëm Lulzim Basha ka postuar një video në ‘Facebook’ ku shfaqen disa ga futbollistë të skuadrës Kombëtare ku thonë se janë në mbështetje të programit ‘ProSport’ Andi Lilës dhe Partinë Demokratike.

Nëpërmjet video-mesazheve të shkurtra, këta futbollistë, i kanë bërë thirrje shqiptarëve që më 25 prill të votojnë ndryshimin, për të mirën e Shqipërisë dhe sportit.

 “Për të mirën e Shqipërisë, për të mirën e sportit, votoni ndryshimin”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *