• Fri. Nov 26th, 2021

AL2

…është media jote

Bledian Koka hedh dyshime të forta: Teuta-Skënderbeu si “biskotë”!

Byadmin

Apr 15, 2021

Gazetari i “Syri TV”, Bledian Koka, ka ngritur dyshime të forta sa i përket përballjes mes Teutës dhe Skënderbeut. I ftuar në emision “Skaner” që transmetohet në “MCN TV”, Koka e ka cilësuar këtë përballje si “biskotë” dhe që nuk kishte të bënte me një ndeshje të vërtetë.

Pra e thënë më ndryshe për një marrëveshje mbi fatin e ndeshjes duke ditur se këto ekipe përballen edhe në kampionat në këtë javë. “Mendoj se Teuta mund dhe duhet ta kishte fituar ndeshjen me Skënderbeun, por nuk e di përse nuk fitoj. Ishte si një lloj biskote. Unë besoj shumë te futbolli, por kjo s’mu duke lojë e vërtetë,” tha Koka. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *