• Sat. Dec 4th, 2021

AL2

…është media jote

Shorti i Kupës së Shqipërisë, ja çiftet gjysmëfinaliste

Byadmin

Apr 2, 2021

Është hedhur pak minuta më parë shorti i Kupës së Shqipërisë për turin gjysmëfinal, teksa do të luhet me një takim me eliminim direkt.

Vllaznia-Laçi dhe Teuta-Skënderbeu janë çiftet e dala nga goglat. Ndeshjet do të zhvillohen më 14 prill në Shkodër dhe Durrës.

Ndeshjet e fazës gjysmëfinale të Kupës së Shqipërisë:

VLLAZNIA – LAÇI

TEUTA – SKËNDERBEU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *